Faze Censor vriendin, relatie met Yanet Garcia, leeftijd, netto waarde (2024)


Faze Censor vriendin, relatie met Yanet Garcia, leeftijd, netto waarde (1)

Faze Censor is de beroemde Amerikaanse Youtuber en eenFitnessmodel dat het best bekend staat als tweevoudig nationaal kampioen Call of Duty. Hij is ook bekend als Doug Censor Martin en als een directeur van de Call of Duty-clan, Faze Clan.

FaZe Censor begon zijn carrière als gamer bij azeer jonge leeftijd, het spelen van de Nintendo-klassiekers. Hij heeft naam gemaakt in Call of Duty, beginnend met Call of Duty: Black Ops. Hij is ook verschenen in vele reclameteams zoals
Team EnVy, Quantic, Strictly Business en Prophecy enzovoort. Momenteel is hij een gesponsorde atleet van Gymshark G Fuel Energy.

FaZe Censor werd geboren als Douglas Taylor Martin op21 augustus 1994, op Long Island, New York. Hij is momenteel 23 jaar oud. FaZe groeide op als een verlegen kind op school dat vaak met pesten werd geconfronteerd en maakte van videogames zijn beste vriend die klassieke Nintendo-spellen speelde zoals Pokemon, Zelda en Mario. Hij was ook een atletisch kind op school en speelde ook voor het schoolvoetbalteam, maar hij was niet zo geobsedeerd door sport als hij met videogames. Vandaag heeft zijn passie de weg vrijgemaakt voor zijn sterrendom.

FaZe Censor Netto waarde

Faze is een begrip geworden, niet alleen omdathij is een fitnessmodel, maar vooral omdat hij bekend staat om zijn persoonlijke YouTube-kanaal genaamd Faze Apex, dat dagelijks meer dan 2,2 miljoen abonnees heeft met duizenden nieuwe abonnees en meer dan 321 miljoen views heeft verzameld.

YouTube betaalt YouTubers zoals Faze tussen $ 2 - $ 5per 1000 weergaven waarmee inkomsten worden gegenereerd nadat YouTube zijn deel heeft gewonnen. Weergaven met inkomsten variëren van 40% - 60% van de totale weergaven. Al deze worden beïnvloed door verschillende factoren, zoals het apparaat waarop wordt gespeeld, de locatie van de kijker, de advertentievoorraad, hoeveel advertenties de video heeft, enz.

Faze Censor YouTube-kanaal is gemaakt inNovember 2011 en tegen januari 2017 heeft hij al meer dan 2 miljoen abonnees van over de hele wereld, waardoor het een van de snelst groeiende YouTube-kanalen is. Zijn populairste YouTube-video's zijn onder meer My Sister Pulls Knife On Killer Clown !, meest beschamende ervaring! (Losing My Virginity), Surprising Faze Apex !! en nog veel meer. Hij publiceert ook vaak "how to" -video's om zijn fans naar een gezonde levensstijl te leiden en inspireert hen om hun volledige potentieel te benutten.

Het vermogen van Faze Censor wordt gestimuleerd door zijn inkomenvan merchandise verkoop, sponsoring en competitie winnen. Zijn jaarlijkse inkomen wordt daarom geschat op ongeveer $ 400.000 van de YouTube-advertenties en zijn vermogen zou ongeveer moeten zijn $ 1,5 miljoen.

Faze Censor-vriendin, relatie met Yanet Garcia

Doug Censor is een schattig uitziende man, maar in tegenstelling tot de meesteberoemde persoonlijkheden, hij is niet verward over zijn droomvrouw. Hij heeft een vriendin genaamd Yanet Garcia, een hot een Mexicaans model en een meteoroloog die ook naam heeft gemaakt op de sociale media.

FaZe werd verliefd op haar nadat hij haar had gezieneen YouTube-video. Hij drukte zijn verliefdheid onmiddellijk uit in een video op zijn kanaal, waardoor zijn volgers naar Yanets sociale media-profielen kwamen. De twee begonnen uiteindelijk berichten uit te wisselen en hij bezocht haar later in Mexico. Ze hebben hun relatie openbaar gemaakt en verschijnen vaak samen op video's. Hij inspireerde haar zelfs om haar eigen YouTube-kanaal te maken met de titel "iamYanetGarcia".

Het is gek hoeveel er kan gebeuren in 2 jaar. Gelukkige verjaardag schat babe

Een bericht gedeeld door Doug Censor Martin (@faze_censor) op

Yanet Garcia staat 5 voet 6 centimeter lang en zijis erg gezondheidsbewust. Ze probeert vaak te oefenen in haar vrije tijd en ze oefent vrij vaak boksen. Net als haar vriendje gaat het model vaak naar de sportschool en gaat het vrij vaak joggen. Ze publiceert ook regelmatig work-outposts op sociale media en pronkt met een scala aan oefentechnieken voor diegenen die haar lichaam willen hebben.

Lees verder:

Roman Atwood Echtgenote, Echtscheiding, Vriendin, Familie, Kinderen, Wiki, HouseYanet Garcia Vriend, Wiki, Leeftijd, Lengte, Netto waarde, Metingen, EchtgenootFaze Adapt Bio, Girlfriend, Sister, Net Worth, Leeftijd, Lengte en Snelle feitenWie zijn de FaZe-leden, hoeveel zijn ze en wat zijn ze van planFaze Temperrr - Thomas Oliveira Biografie, vriendin, netto waarde, leeftijd, lengteWie is Faze Apex? Leeftijd, lengte, vriendin, vermogen, broer, zusFaZe Rug broer, vriendin, vermogen, huis, auto, lengte, moederKevin Lazan Wiki, Lengte, Netto waarde, Getrouwd, Relatie met Rachel PlattenFaze banken hoogte, vriendin, familie, huis, Wiki, Bio, netto waard

Comments 0

Faze Censor vriendin, relatie met Yanet Garcia, leeftijd, netto waarde (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Moshe Kshlerin

Last Updated:

Views: 6119

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Moshe Kshlerin

Birthday: 1994-01-25

Address: Suite 609 315 Lupita Unions, Ronnieburgh, MI 62697

Phone: +2424755286529

Job: District Education Designer

Hobby: Yoga, Gunsmithing, Singing, 3D printing, Nordic skating, Soapmaking, Juggling

Introduction: My name is Moshe Kshlerin, I am a gleaming, attractive, outstanding, pleasant, delightful, outstanding, famous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.